Доступність посилання

ТОП новини

В Іраку Сполучені Штати Америки передали повноваження командуванню польської багатонаціональної дивізії “Центральний Південь”, до якої залучений підрозділ українських миротворців. Відтак штаб дивізії офіційно взяв на себе повний оперативний контроль за п’ятьма іракськими провінціями


-- no author -- У церемонії передачі повноважень, яка відбулася сьогодні у місті Вавілоні, взяли участь керівники оборонних відомств України та Польщі Євген Марчук і Єжи Шмайдзинський, командувач Коаліційних Сил генерал-лейтенант Рикардо Санчес.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

У церемонії передачі повноважень, яка відбулася сьогодні у місті Вавілоні, взяли участь керівники оборонних відомств України та Польщі Євген Марчук і Єжи Шмайдзинський, командувач Коаліційних Сил генерал-лейтенант Рикардо Санчес.

Дивізію “Центральний Південь” очолює польський генерал Анджей Тишкевич. До її складу, окрім української, входять польська та іспанська бригади. Зона відповідальності українського контингенту – провінція Васит.

Американський генерал Джеймз Конвей висловив сподівання, що через деякий час повноваження від багатонаціональної дивізії будуть передані місцевим органам самоврядування Іраку.
XS
SM
MD
LG