Доступність посилання

ТОП новини

На Південному узбережжі Криму вже тиждень триває протистояння між місцевою владою і репатріантами – кримськими татарами. Вони захопили кілька великих ділянок землі, назвавши їх галявинами протесту, і почали самовільно зводити житло


-- no author -- Кількість галявин протесту у Великій Ялті сьогодні зросла до семи. На кожній захопленій земельній ділянці будується від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти тимчасових будиночків. Репатріанти кажуть, що не вірять обіцянкам місцевої влади, яка 12 років відмовляла їм у виділенні землі. Сьогодні з Києва до Ялти спеціально прибув лідер Меджлісу Мустафа Джемілєв, який заявив, що спробує переконати кримських татар і владу досягнути компромісу без застосування сили.

Кількість галявин протесту у Великій Ялті сьогодні зросла до семи. На кожній захопленій земельній ділянці будується від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти тимчасових будиночків. Репатріанти кажуть, що не вірять обіцянкам місцевої влади, яка 12 років відмовляла їм у виділенні землі. Сьогодні з Києва до Ялти спеціально прибув лідер Меджлісу Мустафа Джемілєв, який заявив, що спробує переконати кримських татар і владу досягнути компромісу без застосування сили.

Учора спікер кримського парламенту Борис Дейч дав правоохоронним органам доручення розібратися із ситуацією.
XS
SM
MD
LG