Доступність посилання

ТОП новини

Івано-Франківські теплопостачальники започаткували оригінальний спосіб, щоб стимулювати мешканців області вчасно оплачувати комунальні послуги. Вони проводять для платників спеціальну лотерею


-- no author -- Для тих івано-франківців, які в період з 1 по 20 вересня оплатять послуги теплопостачальників, буде влаштована спеціальна лотерея. Акція має назву “Оплатив послуги – отримаєш виграш”. І відбувається вона в обласному центрі Прикарпаття вперше. За її підсумками шляхом жеребкування буде визначено сто переможців, на чиї рахунки буде переказано виграш у розмірі суми оплати за визначений організаторами лотереї період.

Для тих івано-франківців, які в період з 1 по 20 вересня оплатять послуги теплопостачальників, буде влаштована спеціальна лотерея. Акція має назву “Оплатив послуги – отримаєш виграш”. І відбувається вона в обласному центрі Прикарпаття вперше. За її підсумками шляхом жеребкування буде визначено сто переможців, на чиї рахунки буде переказано виграш у розмірі суми оплати за визначений організаторами лотереї період.

Конкурс проводиться не випадково, адже борги івано-франківців за теплопостачання сягають мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG