Доступність посилання

ТОП новини

У Симферополі на вимогу Уповноваженої з прав людини Верховної Ради Ніни Карпачової закрили спецприймальник Головного Управління МВС України в Автономній Республіці Крим


-- no author -- Спецприймальник закритий санітарними службами після того, як Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова виявила брутальні порушення прав людини і санітарних норм утримання адмінзаарештованих.

Спецприймальник закритий санітарними службами після того, як Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова виявила брутальні порушення прав людини і санітарних норм утримання адмінзаарештованих. Зокрема, тут людей не годують, і вони виживають лише за рахунок передач від родичів, відсутнє природне освітлення, не працює система витяжної вентиляції камер, немає постільної білизни, систематично порушується дезінфекційний режим. В таких умовах за 8 місяців цього року через спецприймальник пройшла майже тисяча осіб.

Як зазначила Ніна Карпачова, правоохоронні органи Криму вперше так оперативно і принципово відреагували на виявлені нею грубі порушення прав людини у місцях позбавлення волі.
XS
SM
MD
LG