Доступність посилання

ТОП новини

Голова Комітету Верховної Ради з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю Володимир Стретович заявляє про корупцію у вищих ешелонах влади


-- no author -- На засіданні прес-клубу у Чернівцях Володимир Стретович заявив: "Ми володіємо значним обсягом достовірної інформації про корупцію у вищих і середніх ешелонах влади в Україні, за що проти цих людей можна хоч зараз порушувати кримінальні справи і звільняти з посад".

На засіданні прес-клубу у Чернівцях Володимир Стретович заявив: "Ми володіємо значним обсягом достовірної інформації про корупцію у вищих і середніх ешелонах влади в Україні, за що проти цих людей можна хоч зараз порушувати кримінальні справи і звільняти з посад".

Водночас він застеріг, що не має права оприлюднювати прізвища цих людей, оскільки це "не входить до функцій нинішніх обрізаних повноважень комітету".

Однак він сказав, що ця інформація стосується "рівня заступників міністрів і державних секретарів міністерств, які відповідним чином, за відповідною схемою отримали ці посади за певні свої дії".

Крім цього комітет володіє базою даних по начальниках "податкових інспекцій і податкових міліцій деяких районів", однак, на думку В.Стретовича, це "не варто навіть оприлюднювати, оскільки результату не буде", повідомляє УНІАН.
XS
SM
MD
LG