Доступність посилання

ТОП новини

Начальник департаменту Державтоінспекції України Сергій Каракай заявив журналістам у Криму, що розрив шини колес розглядається як основна причина аварії автобуса поблизу Алушти, де учора ввечері загинули 17 шахтарів з Павлограда. Раніше правоохоронці називали основною версією відмову системи гальмування автобуса


-- no author -- В суботу у Дніпропетровській області оголошений день скорботи у зв’язку із загибеллю в автокатастрофі 17 гірників підприємства “Павлоградвугілля”. Як повідомив голова обласної адміністрації Володимир Яцуба, гірників ховатимуть у суботу у трьох містах: Павлограді, Первомайську і Тернівці, де проживають сім’ї загиблих.

За словами Сергія Каракая, саме через розрив шини автобус змінив напрямок руху з проїжджої частини на узбіччя, а потім упав в ущелину глибиною 7 метрів, в результаті чого 15 пасажирів загинули на місці, 2 померли в лікарні і ще 19 отримали поранення різного ступеня, в тому числі 3 особи – дуже важкі пошкодження.

За фактом аварії і загибелі людей прокуратура Криму порушила кримінальну справу, ведеться слідство. В автобусі перебували робітники об’єднання "Павлоградвугілля", які їхали на відпочинок і лікування в алуштинський санаторій "Золотой колос".

За даними Державтоінспекції, це одна з найбільших автокатастроф, які сталися в Україні за роки незалежності.

В суботу у Дніпропетровській області оголошений день скорботи у зв’язку із загибеллю в автокатастрофі 17 гірників підприємства “Павлоградвугілля”. Як повідомив голова обласної адміністрації Володимир Яцуба, гірників ховатимуть у суботу у трьох містах: Павлограді, Первомайську і Тернівці, де проживають сім’ї загиблих.
XS
SM
MD
LG