Доступність посилання

ТОП новини

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко заявляє, що парламентська більшість намагається зробити Леоніда Кучму "перехідним Президентом"


-- no author -- Він переконаний, що насправді "перехідний Президент" перебуватиме при владі не два, а всі п''ять років, адже Конституційний Суд у будь-який час може ухвалити рішення про можливість подовження "перехідного" терміну до п''яти років.

Про це повідомили у прес-службі "Нашої України". Зокрема, відповідаючи на запитання журналістів, наскільки реальним є проходження у стінах Верховної Ради України законопроекту про внесення змін до Конституції, яким передбачається обрання Президента України вже нинішнім складом Верховної Ради, В.Ющенко зазначив, що більшість навряд чи проголосує за цей документ. "Мета більшості – зробити Леоніда Кучму перехідним Президентом. Тобто, додати до його повноважень ще два роки. Це підтверджують і коментарі координатора парламентської більшості Степана Гавриша," - відзначив В.Ющенко.

Він переконаний, що насправді "перехідний Президент" перебуватиме при владі не два, а всі п''ять років, адже Конституційний Суд у будь-який час може ухвалити рішення про можливість подовження "перехідного" терміну до п''яти років.
XS
SM
MD
LG