Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Києві президент корпорації «Радіо Вільна Європа-Радіо Свобода» Томас Дайн зустрівся із Головою Верховної Ради України Володимиром Литвином


-- no author -- Володимир Литвин виступив із ініціативою - створення робочої групи, до якої увійшли б зацікавлені сторони, щоб знайти вихід із ситуації, яка склалась. Він також запропонував організувати круглий стіл щодо врегулювання ситуації довкола радіо «Свобода».

Спікер українського парламенту назвав абсурдом припинення трансляції радіо «Свобода». Разом з тим він зауважив, що владні структури не схвалювали рішення про припинення мовлення «Свободи» на хвилях радіо «Довіра».

Володимир Литвин виступив із ініціативою - створення робочої групи, до якої увійшли б зацікавлені сторони, щоб знайти вихід із ситуації, яка склалась. Він також запропонував організувати круглий стіл щодо врегулювання ситуації довкола радіо «Свобода».

Томас Дайн підтримав ідею проведення круглого столу.

Присутній на зустрічі голова комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко повідомив, що зараз багато регіональних мовників заявили про готовність співпрацювати з радіо «Свобода». Микола Томенко також підтримав ідею проведення круглого столу.
XS
SM
MD
LG