Доступність посилання

ТОП новини

У п’ятницю у Львові біля обласної адміністрації зібралися 50 прибічників Соціалістичної партії України, які виступили проти утисків свободи слова в Україні


-- no author -- Вони тримали гасла на захист радіо “Свобода”, газети “Сільські вісті” і “5 телеканалу”. Понад 45 тисяч галичан поставили свої підписи під зверненням до керівників держави з вимогою припинити тиск на мас-медіа в Україні і висловили підтримку газеті “Сільські вісті”. “Наступ влади не обмежується лише цим часописом, влада заборонила ретрасляцію програм радіо “Свобода” на FM- станціях, намагається запровадити цензуру на “5 каналі”-йдеться у заяві соціалістів до керівників української держави.

Вони тримали гасла на захист радіо “Свобода”, газети “Сільські вісті” і “5 телеканалу”. Понад 45 тисяч галичан поставили свої підписи під зверненням до керівників держави з вимогою припинити тиск на мас-медіа в Україні і висловили підтримку газеті “Сільські вісті”. “Наступ влади не обмежується лише цим часописом, влада заборонила ретрасляцію програм радіо “Свобода” на FM- станціях, намагається запровадити цензуру на “5 каналі”-йдеться у заяві соціалістів до керівників української держави.

Голова львівського осередку СПУ Євген Теліпов: “Сільські вісті” закривати, радіостанцію “Свобода” і “5 канал” – це неприпустимо”.
XS
SM
MD
LG