Доступність посилання

ТОП новини

Стамбульське товариство культури і взаємодопомоги кримських татар надіслало Генеральному консулу України у Стамбулі (Туреччина) Миколі Кириченку листа, в якому висловило занепокоєння подіями, що відбуваються в Криму, - повідомила прес-служба Меджлісу кримськотатарського народу


-- no author -- У листі, оприлюдненому в Симферополі, мовиться, що чисельну кримськотатарську діаспору Туреччини все більше турбують випадки осквернення кримськотатарських пам’яток, а також нападів "російських козаків і скінгедів" на кримських татар, що почастішали останнім часом. "Члени наших громад турбуються за безпеку, життя і майно своїх родичів і всіх співвітчизників, які мешкають в Криму", - наголошується у листі.

У листі, оприлюдненому в Симферополі, мовиться, що чисельну кримськотатарську діаспору Туреччини все більше турбують випадки осквернення кримськотатарських пам’яток, а також нападів "російських козаків і скінгедів" на кримських татар, що почастішали останнім часом. "Члени наших громад турбуються за безпеку, життя і майно своїх родичів і всіх співвітчизників, які мешкають в Криму", - наголошується у листі.

Його автори висловили сподівання, що українська держава вживе необхідних заходів для збереження на півострові міжнаціональної злагоди і захисту громадянських прав кримських татар, котрі виконують роль мосту дружби між Україною і Туреччиною.
XS
SM
MD
LG