Доступність посилання

ТОП новини

У Франції заборона носити у школах релігійну символіку залишається чинною, заявив сьогодні у Парижі представник уряду


Скасування заборони мусульманкам носити хустку на голові вимагають екстремісти, які захопили в Іраку двох французьких журналістів.

Скасування заборони мусульманкам носити хустку на голові вимагають екстремісти, які захопили в Іраку двох французьких журналістів.

Президент Франції Жак Ширак відклав на пізніше виліт до російського міста Сочі, де має відбутися його зустріч із президентом Росії Владіміром Путіним та канцлером Німеччини Гергардом Шредером.

Франція домагається звільнення журналістів.

Жак Ширак у телезверненні до народу, зокрема, зазначив: “З першого дня робиться усе, щоб їх звільнили. Уряд повністю мобілізований. Нація об’єдналася, тому що на вагах життя двох наших співвітчизників та непорушні цінності нашої республіки.”

Сьогодні ж у РамАллі лідер палестинців Ясір Арафат звернувся до іракських екстремістів, які утримують французьких заручників: "Я закликаю іракський народ і їхні рухи, і наших братів, особливо тих, хто утримує французьких журналістів, - звільнити їх якомога швидше. Важливо – гарантувати їхню безпеку так, щоб вони могли повернутися до своєї праці, до своїх родин і у свою країну без перешкод", - звернувся до іракських екстремістів лідер Палестинської автономії.
XS
SM
MD
LG