Доступність посилання

ТОП новини

КІНАХ ВВАЖАЄ ЗАЯВИ УРЯДУ ПРО ПОЛІПШЕННЯ ЖИТТЄВОГО РІВНЯ ГРОМАДЯН ДАЛЕКИМИ ВІД РЕАЛЬНОЇ СИТУАЦІЇ.


Лідер Партії промисловців і підприємців, кандидат у Президенти України Анатолій КІНАХ вважає заяви уряду про поліпшення життєвого рівня громадян далекими від реальної ситуації в Україні.

Як повідомляє Центральний виборчий штаб кандидата, таку думку він висловив під час зустрічей з виборцями у ході свого передвиборчого туру.

А.КІНАХ наголосив: "Життя погіршується, а ми чуємо про переможні рапорти щодо зростання ВВП. Це ознака того, що структури влади дуже далекі від людей". За словами А.КІНАХА, зростання ВВП не позначається на якості життя громадян.

Говорячи про підвищення зарплат і пенсій, він зауважив, що “тут треба визнати”, що мова йде не про це, а про часткову компенсацію зростання цін, яке відбулось за останні півтора роки.

Кандидат у президенти зауважив, що "зростання економіки України, підвищення обсягів промислового виробництва, 14 років напруженої роботи усіх громадян, однак, не підвищили якість життя громадян". "За нашими підрахунками, 40-45 млрд. грн. сьогодні знаходяться за межами бюджету. Про це яскраво свідчить 12% зростання ВВП на фоні 2% зростання доходів населення", - наголосив він.

А.КІНАХ сьогодні продовжує передвиборчу поїздку Полтавщиною. Він провів зустрічі з жителями Лубен, Пирятина і Миргорода, поспілкувавшись з ними на найгостріші питання соціально-економічного розвитку області. Під час зустрічей обговорювались проблеми розвитку та підтримки нафтогазового комплексу Полтавщини, особливості малого і середнього підприємства області, питання кредитування, ефективного використання земельних угідь, відзначили у його виборчому штабі.

На запитання виборців стосовно власної передвиборчої програми А.КІНАХ відповів, що вона відрізняється системним підходом до питань економічного розвитку країни, покращення добробуту та якості життя громадян.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG