Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович внаслідок сьогоднішнього інциденту в Івано-Франківську потрапив вранці до обласної лікарні.


Увечері його вже виписали, і він повертається до Києва, повідомила прес-секретар прем’єра Ганна Стеців.

Увечері його вже виписали, і він повертається до Києва, повідомила прес-секретар прем’єра Ганна Стеців.

Зранку біля Прикарпатського університету імені В.Стефаника глава уряду мав зустрічатися зі студентами. Коли він виходив з автобуса, у нього чимось жбурнули з натовпу. Після цього прем”єра відразу доставили до лікарні.

Очевидці кажуть, що у Віктора Януковича кинули яйце. Ось що розповів радіо “Свобода” фотокореспондент агентства “Укрінформ” Юрій Рильчук: “Із натовпу студентів було півтори –дві тисячі. Ці студенти, які тримали гасла, прапорці Януковича, всі вигукували: “ Ющенко!”. Коли під’їхав автобус, і тільки відчинилися двері, і він (В.Янукович ) ступив перший крок, то в нього було кинуто яйцем, і ця вся рідина розлилася на цьому ...Моє враження: це все було зіграно, як кажуть, кінохудожньо, чи комедійно, драматично - ноги підкосилися, охоронці його втримали, зразу його занесли у міні-вен, який йшов ззаду, і це все чкурнуло звідти і виїхало”.

Версія прес-секретаря глави уряду Ганни Герман: “Із цього натовпу , де прапори Ющенка, кинули двома предметами, вони кричали: “Ющенко,Ющенко!” і в той момент кинули чимось твердим . Його життю (В.Януковича) немає загрози”.
XS
SM
MD
LG