Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні зранку активісти Одеської міської організації політичної партії "Трудова Україна" пікетуватимуть Кабінет Міністрів на знак протесту проти рішення Міністерства оборони про розформування та переведення до Львова Одеського інституту Сухопутних військ


Про це повідомили у прес-службі партії "Трудова Україна". За інформацією прес-служби, упродовж двох тижнів представники партії зібрали 50115 підписів одеситів, не згодних з рішенням про переведення інституту до Львова. Ці підписи та відповідне звернення пікетувальники мають намір передати сьогодні прем''єр-міністру України Юлії Тимошенко.

Про це повідомили у прес-службі партії "Трудова Україна".

За інформацією прес-служби, упродовж двох тижнів представники партії зібрали 50115 підписів одеситів, не згодних з рішенням про переведення інституту до Львова. Ці підписи та відповідне звернення пікетувальники мають намір передати сьогодні прем''єр-міністру України Юлії Тимошенко.

У зверненні наголошується, що Одеська міська організація політичної партії "Трудова Україна" вважає неприпустимим ухвалення рішення, яке не враховує думки громадськості міста. Переважна більшість одеситів категорично заперечує проти ліквідації інституту.
XS
SM
MD
LG