Доступність посилання

ТОП новини

Лікарі Львівської обласної клінічної лікарні завтра оголошують голодування на робочих місцях на знак протесту проти критичної ситуації у медицині. Львівських страйкарів підтримають і тернопільські колеги


Акція непокори львівських лікарів зумовлена байдужою позицією влади, яка не розпочинає реформу медичної галузі. Галицькі лікарі вимагають поліпшення умов праці, належної бази і підвищення зарплати до 4 тисяч гривень.

Акція непокори львівських лікарів зумовлена байдужою позицією влади, яка не розпочинає реформу медичної галузі. Галицькі лікарі вимагають поліпшення умов праці, належної бази і підвищення зарплати до 4 тисяч гривень. Низькі зарплати, на думку комітету страйкарів, є причиною кризи у медицині. Адже лікарі змушені брати хабарі і неналежно ставляться до своїх обов’язків.

Про початок акції непокори міську владу повідомили і тернопільські лікарі. Вони наголошують, що у Тернополі медицина жахливо фінансується, через це чимало працівників будуть звільнені з роботи і можуть закрити деякі заклади лікування.
XS
SM
MD
LG