Доступність посилання

ТОП новини

У Вищому адміністративному суді України тривають дебати сторін у справі за позовами Блоків “Народна опозиція”, Юрія Кармазина, Народного блоку Литвина та партії “Віче” до ЦВК


Під час сьогоднішніх дебатів Наталя Вітренко заявила, що блок Юлії Тимошенко не отримав би такої кількості голосів під парламентських виборів, якби не фальсифікації, до яких, на її думку, вдався Центрвиборчком. Представники ж Центральної виборчої комісії ці звинувачення відкидають.

Розгляд справи продовжується вже 9-й день.

Під час сьогоднішніх дебатів Наталя Вітренко заявила, що блок Юлії Тимошенко не отримав би такої кількості голосів під парламентських виборів, якби не фальсифікації, до яких, на її думку, вдався Центрвиборчком.

“Відбулася підміна волевиявлення громадян. Було поставлене політичне замовлення, щоб сформувати “пронатовський” парламент. Причому ставку у цьому замовленні зробили на Блок Юлії Тимошенко”, – стверджує Наталія Вітренко.

Представники ж Центральної виборчої комісії ці звинувачення відкидають. Член ЦВК Микола Мельник: “Усі ці претензії ЦВК вважає безпідставними. Ми надали необхідні докази, які спростовують будь-які претензії щодо того, що було, по-перше, маніпулювання цифрами, по-друге, що мала місце недостовірність цифр”.
XS
SM
MD
LG