Доступність посилання

ТОП новини

Керівник Харківщини не визнає голосування в обласній раді за недовіру йому і подасть до суду через «фальсифікацію» результатів


Голова Харківської обласної держадміністрації Арсен Аваков стверджує, що сталися грубі порушення вимог законодавства до процедури таємного голосування.

Голова Харківської обласної держадміністрації Арсен Аваков стверджує, що сталися грубі порушення вимог законодавства до процедури таємного голосування. Як заявив Аваков у суботу ввечері відразу після голосування, зокрема, до депутатів фракції Партії реґіонів застосували «авторитарний примус» і забрали в них б’юлетені під розписку.

За повідомленнями, депутати-«реґіонали» виносили б’юлетені з приміщення для голосування до іншої зали, куди не пускали представників інших фракцій і журналістів.

Аваков, якого підтримує «Наша Україна», оголосив, що разом із фракцією цього блоку збирається в понеділок подати позов до суду.

Якщо голосування про недовіру голові держадміністрації визнають чинним, президент України зобов’язаний звільнити цього керівника.
XS
SM
MD
LG