Доступність посилання

ТОП новини

Блок «Наша Україна» підтримує журналістів газети «Флот України», які оголосили голодування на знак протесту проти нагнітання ситуації у Криму


«Наша Україна» висловлює солідарність і моральну підтримку цим журналістам, оскільки вважає, що події в Криму є – частиною політичного сценарію розколу України за мовними ознаками і зовнішньополітичними симпатіями.

У повідомленні прес-служби блоку сказано, що військові журналісти почали голодування на знак протесту проти інформаційної війни, розпочатої проти країни антиукраїнськими силами.

Блок «Наша Україна» висловлює солідарність і моральну підтримку цим журналістам, оскільки вважає, що події в Криму довкола запланованих військових навчань є – частиною політичного сценарію розколу України за мовними ознаками і зовнішньополітичними симпатіями.

«Наша Україна» вважає причетними до цього окремі політичні сили, котрі «прислужуються російському радикальному політикуму».

Водночас блок «Наша Україна» просить військових журналістів газети «Флот України» відмовитися від голодування, оскільки протест у такий спосіб – може зашкодити їхньому здоров''ю і життю.
XS
SM
MD
LG