Доступність посилання

ТОП новини

Парламентська коаліція та опозиція не змогли учора домовитися про розблокування роботи Верховної Ради


Про це повідомив журналістам голова Секретаріату Президента Олег Рибачук після другого раунду переговорів у Віктора Ющенка


Про це повідомив журналістам голова Секретаріату Президента Олег Рибачук після другого раунду переговорів у Віктора Ющенка.

Опозиція запланувала, що вони проведуть ще одну зустріч сьогодні зранку, а перед цим фракція Партії регіонів збереться у Верховній Раді, пізніше до них приєднаються лідери коаліції, щоб роз''яснити принцип розподілу комітетів між опозицією та коаліцією.

За словами Рибачука, цей пункт став основним у дискусії другого раунду зустрічі в Президента. Зокрема, коаліція пропонує опозиції посади заступника голови Верховної Ради, всіх перших заступників комітетів, контрольну комісію з питань приватизації, Рахункову палату, а також 5-6 спеціальних контрольних комісій.

Фракція Партії регіонів блокує роботу Ради, маючи намір не допустити “пакетне” обрання прем''єр-міністра й голови парламенту, а також не допустити зміни самого регламенту й розподілу комітетів Ради виключно на користь коаліції.
XS
SM
MD
LG