Доступність посилання

ТОП новини

Спікер Олександр Мороз стверджує: “Наша Україна” не припиняла переговорів про створення широкої коаліції


Напередодні речниця “Нашої України” Тетяна Мокріді повідомила про припинення “нашоукраїнцями” коаліційних переговорів із Антикризовою коаліцією.


Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Києві:

“Від коаліції переговори ведуться Миколою Яновичем Азаровим і кількома уповноваженими представниками від “Нашої України”. Розглядалося три варіанти. На мій погляд найприйнятнішим варіантом є підписання угоди про співпрацю між “Нашою Україною” та коаліцією. А, можливо, й варіант про входження “Нашої України” в коаліцію. Я гадаю, що ці питання певною мірою залежатимуть від розподілу посад у парламенті і в уряді”.

Напередодні речниця “Нашої України” Тетяна Мокріді повідомила про припинення “нашоукраїнцями” коаліційних переговорів із Антикризовою коаліцією. А один з лідерів Партії регіонів Микола Азаров заявив про відсутність перешкод для підписання нової коаліційної угоди за участю "нашоукраїнців”, “регіоналів”, СПУ та КПУ.

За його словами, "Наша Україна" погодилася з доводами антикризової коаліції щодо законності її створення та легітимності обрання голови Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG