Доступність посилання

ТОП новини

У селі Хула на півдні Ливану, внаслідок ізраїльського нападу загинула одна особа, а не майже півсотні


Про загибель близько 50 осіб повідомив раніше під час промови до міністрів закордонних справ арабських держав прем’єр-міністр Ливану Фуад Сіньора

Спростування інформації надійшло від самого ливанського прем’єра, який заперечив своє попереднє твердження:

"З’ясувалося, що загинула одна особа. Думали, що весь будинок упав на голови близько сорока осіб, а воно ось як виявилося, слава Богу! Тобто, слава Богу не те, що хтось загинув, - навпаки, слава Богу, що вони врятувалися!"

На екстренному засіданні у Бейруті міністри закордонних справ Ліги арабських держав, ухвалили рішення відправити до Нью-Йорка своїх представників, щоб домогтися внесення до резолюції ООН щодо Близького Сходу змін, які пропонує Ливан.

Ливан наполягає на тому, щоб резолюція передбачала негайне припинення вогню і виведення ізраїльських військ з ливанської території.

Міністр оборони Ізраїлю Амір Перец попередив, що наступ у Ливані найближчими днями розшириться, якщо дипломатичні зусилля вирішення конфлікту не матимуть успіху.

Протистояння на Близькому Сході загострилось майже місяць тому, коли бійці угруповання “Хезболла” викрали двох ізраїльських військових зі спільного кордону.
XS
SM
MD
LG