Доступність посилання

ТОП новини

На артилерійських складах під Новобогданівкою снаряди вже не вибухають, але пожежа триває


Раніше, 6 травня 2004 року і 23 липня 2005 року на складах у Новобогданівці вже виникали пожежі з подальшою детонацією боєприпасів.

Про це повідомили представники Міністерства з надзвичайних ситуацій України. При цьому вони зазначили, що ліквідацію пожежі й далі проводять за допомогою лише двох пожежних танків.

Незважаючи на те, що вибухи снарядів припинилися, створений штаб для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, ухвалив рішення – наразі не допускати на територію військової бази неброньовану техніку.

У МНС також зазначили, що у зв''язку з припиненням вибухів ухвалено рішення про відкриття для автотранспорту раніше перекритої ділянки дороги Харків-Сімферополь.

Також відновлений рух по залізниці через станцію Федорівка, але поки що лише для вантажних складів.

19 серпня, на складах боєприпасів неподалік від села Новобогданівка Запорізької області в результаті високої температури вибухнули боєприпаси, після чого почалася пожежа.

В результаті постраждали 4 особи. З території військової частини евакуйовані усіх осіб, а також багатьох мешканців навколишніх сіл.

Раніше, 6 травня 2004 року і 23 липня 2005 року на складах у Новобогданівці вже виникали пожежі з подальшою детонацією боєприпасів.
XS
SM
MD
LG