Доступність посилання

ТОП новини

Більшість “нашоукраїнців” виступає за перехід в опозицію


Про це повідомив сьогодні представник “Нашої України” Микола Катеринчук. Народний Рух, що входить до “Нашої України”, вже оголосив про переходід в опозицiю.Переговори про створення широкої більшості між “Нашою Україною” та представниками антикризової коаліції мають відбутися сьогодні.


Про це повідомив сьогодні представник “Нашої України” Микола Катеринчук:

“Наше місце в опозиції, альтернативи цьому не може бути, якщо ми свого часу не зуміли закріпити формат “помаранчевої” коаліції. Я думаю, що найближчим часом таке рішення буде ухвалене. В опозиції ми будемо системній і демократичній, і зможемо захистити всі ті принципи і ідеали, які були сформовані на майданах. Коли тільки починалися розмови про широку коаліцію нас було двоє, які виступили проти. Тепер, мені дуже приємно, що більшість партійців підтримують таке рішення”.

Переговори про створення широкої більшості між “Нашою Україною” та представниками антикризової коаліції мають відбутися сьогодні. У них братимуть участь Віктор Янукович, Олександр Мороз, Петро Симоненко та Роман Безсмертний.

Народний Рух, що входить до “Нашої України”, вже оголосив про переходід в опозицiю. Таким є рішення політради партії.

За повідомленням офіційного сайту Руху, учасники антикризової коалiцiї дiють всупереч положенням Унiверсалу нацiональної єдностi, а їхні дiї спрямованi проти досягнення єдностi в українському суспiльствi.

Раніше “Наша Україна” заявляла, що в разі незгоди парламентської більшості на цю вимогу, НСНУ перейде в опозицію.

До блоку входять шiсть партiй: "Народний союз "Наша Україна", Конгрес українських нацiоналiстiв, Народний Рух України, Партiя промисловцiв i пiдприємцiв, Християнсько-демократичний союз i партiя "Собор".

Переговори про створення широкої більшості тривають вже другий місяць.
XS
SM
MD
LG