Доступність посилання

ТОП новини

Близько 2 тисяч людей протестують у Харкові проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги


Це питання сьогодні має ухвалити позачергова сесія Харківської міськради. Кілька тисяч мешканців міста, представників помаранчевих політичних сил, громадських організацій та профспілок, не підтримують ідею мера Харкова Михайла Добкіна підвищити тарифи на комунальні послуги у 2-3 рази, пікетують будівлю міськради. Головна вимога учасників акції протесту - не розглядати на сесії міськради питання про підвищення тарифів. У разі невиконання цієї вимоги пікетувальники ініціюватимуть відставку міського голови


Це питання сьогодні має ухвалити позачергова сесія Харківської міськради.

Кілька тисяч мешканців міста, представників помаранчевих політичних сил, громадських організацій та профспілок, не підтримують ідею мера Харкова Михайла Добкіна підвищити тарифи на комунальні послуги у 2-3 рази, пікетують будівлю міськради.

Головна вимога учасників акції протесту - не розглядати на сесії міськради питання про підвищення тарифів. У разі невиконання цієї вимоги пікетувальники ініціюватимуть відставку міського голови.

Як повідомив Володимир Шемет - голова міської організації партії промисловців і підприємців, організатори акції протесту мають намір передати годинник та відкритий лист міському голові на знак того, що протягом місяця вони чекатимуть від нього виконання передвиборчих обіцянок не підвищувати тарифи.

Депутати Харківської міськради мають сьогодні затвердити нові тарифи на тепло, воду, квартплату та газ, а також розглянути питання про отримання кредиту у 100 мільйонів гривень Харківськими тепловими мережами задля погашення боргу перед ДК “Газ України”.
XS
SM
MD
LG