Доступність посилання

ТОП новини

Роман Зварич: Переговори про широку коаліцію можуть поновитися


За словами міністра юстиції, який подав заяву про відставку, йдеться про представників антикризової коаліції та “Нашої України”. “Протягом цього тижня можуть бути ухвалені певні рішення. Поки що рішення “Нашої України” залишається незмінним. Але я не виключаю, що можуть бути прийняті інші позиції. Залишається незмінним той факт, що у зв’язку з певними політичними позиціями міністри від “Нашої України” подали заяви про свою відставку. Але є відповідна процедура і вона має бути дотримана”, - зазначив Роман Зварич


За словами міністра юстиції, який подав заяву про відставку, йдеться про представників антикризової коаліції та “Нашої України”.

Протягом цього тижня можуть бути ухвалені певні рішення. Поки що рішення “Нашої України” залишається незмінним. Але я не виключаю, що можуть бути прийняті інші позиції. Залишається незмінним той факт, що у зв’язку з певними політичними позиціями міністри від “Нашої України” подали заяви про свою відставку. Але є відповідна процедура і вона має бути дотримана”, - зазначив Роман Зварич.

Минулого тижня “Наша Україна” офіційна заявила, що переходить в опозицію. Після чого чотири “помаранчевих” міністри подали до секретаріату Верховної Ради заяви про відставку.
XS
SM
MD
LG