Доступність посилання

ТОП новини

Сергій Куніцин вважає, що Севастополю цілком під силу стати столицею України. На час літніх політичних сезонів...


На думку С. Куніцина, Україна „в цьому сенсі зацікавлена, повинна бути зацікавлена в тому, щоб Севастополь дійсно став місцем стратегічних майданчиків для обговорення геополітичних, міжнаціональних, культурних, інноваційних та інших моделей розвитку не лише самої країни, а й внутрішньо регіональної, міждержавної політики, відносин по осі „Україна-ЄС”, „Україна-ЄЕП”, „Україна-Росія”, „Україна-Туречччина” тощо”.

Севастополю об’єктивно цілком під силу стати літньою політичною столицею України, це вигідно Україні, а Ялта тут не повинна ображатися, бо вона в першу чергу культурний, туристичний центр.

Про це заявив у неділю в інтерв’ю журналістам у Севастополі голова міської державної адміністрації Сергій Куніцин, відповідаючи на запитання „чи може Севастополь стати літньою столицею України”. На думку С. Куніцина, Україна „в цьому сенсі зацікавлена, повинна бути зацікавлена в тому, щоб Севастополь дійсно став місцем стратегічних майданчиків для обговорення геополітичних, міжнаціональних, культурних, інноваційних та інших моделей розвитку не лише самої країни, а й внутрішньо регіональної, міждержавної політики, відносин по осі „Україна-ЄС”, „Україна-ЄЕП”, „Україна-Росія”, „Україна-Туречччина” тощо”.
XS
SM
MD
LG