Доступність посилання

ТОП новини

Пакетного голосування за закони про Кабмін та опозицію не буде, наголошує голова Верховної Ради Олександр Мороз


Раніше сьогодні у БЮТ дали знати, що вимагатимуть пакетного голосування законопроектів про Кабінет Міністрів та про опозицію.

«Закон Про Кабінет міністрів треба розглядати. Сьогодні в роботі є варіант, який надійшов від Кабінету Міністрів. Згодом надійшов варіант від президента. А також сьогодні зареєстрований проект, підготований тимчасовою спеціальною комісією, створеною парламентом минулого скликання. Пакетного голосування за закон Про Кабінет Міністрів і опозицію не буде. Закон про опозицію я вже пропонував для розгляду декілька разів. Але робоча група звернулася з листом, аби його віднести десь до першого грудня. І в такі строки він буде розглянутий», — заявив Мороз.

Раніше сьогодні у БЮТ дали знати, що вимагатимуть пакетного голосування законопроектів про Кабінет Міністрів та про опозицію.

Про це заявив один із лідерів блоку Тимошенко Олександр Турчинов.

«Робоча група дійшла висновку підтримати саме наш законопроект. Він, безумовно, доопрацьований з урахуванням 2-місячної роботи цієї спеціальної робочої групи. Ми вважаємо, що цей закон треба ухвалювати разом із законом про Кабінет Міністрів. Завтра на своє остаточне засідання збирається ця робоча група, і я сподіваюся, що наш варіант підтримають», — зазначив Олександр Турчинов.

Натомість представники Партії регіонів висловлюються проти пакетного голосування.

Розгляд законопроекту «Про Кабінет Міністрів» у першому читанні запланований на цей тиждень.

Наразі у Верховній Раді є два законопроекти «Про опозицію» — у редакціях Юлії Тимошенко та Раїси Богатирьової.
XS
SM
MD
LG