Доступність посилання

ТОП новини

Дніпродзержинськ отримав із обласного бюджету понад мільйон гривень на проведення термінових ремонтів систем теплопостачання


На початку опалювального сезону в Дніпродзержинську тепло подали тільки у третину будинків. Досі без опалення залишається близько 300 багатоповерхівок міста. Там мешкає понад 200 тисяч осіб.

На початку опалювального сезону в Дніпродзержинську тепло подали тільки у третину будинків.

Досі без опалення залишається близько 300 багатоповерхівок міста. Там мешкає понад 200 тисяч осіб.

Як повідомили в прес-службі голови облдержадміністрації, кошти підуть на чотири напрямки відновлювальних робіт на тепломагістралях міста.

Найбільший обсяг ремонтних робіт запланували на модернізацію Черемушкінської магістралі, яка постачає тепло в понад сотню будинків, та на підключення будинків проспекту Ювілейного до централізованого теплопостачання. Зараз цей мікрорайон опалюється від місцевих котелень.

Ці заходи проводитимуть за проектом нової міської карти опалювання, яку розробило управління житлово-комунального господарства міської ради за участю підприємств теплокомуненергетики.

За інформацією голови облдержадміністрації Надії Дєєвої, фінансову допомогу разом із Дніпродзержинськом надали ще п’яти «складним» містам Дніпропетровщини — на завершення підготовки до нового опалювального сезону. Понад мільйон гривень отримав і Дніпропетровськ.
XS
SM
MD
LG