Доступність посилання

ТОП новини

Партія Регіонів вважає вчорашню стрілянину біля парламентських комітетів замахом на життя представника цієї сили


За попередніми даними правоохоронців, підозрюваний, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, вистрілив кілька разів у напрямку будинку з парламентськими комітетами. Перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Василь Кисельов висловив думку про замах на координатора парламентської більшості Раїсу Богатирьову.

«Регіонали» вимагають від Міністерства внутрішніх справ негайно оприлюднити інформацію щодо цієї справи.

Одним із пострілів зловмисник пошкодив шибку і стіну в кабінеті депутата від Партії регіонів Юлії Ковальової. Вона допустила можливість спроби замаху на неї і заявила про це до міліції.

Тим часом перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Василь Кисельов висловив думку про замах на координатора парламентської більшості Раїсу Богатирьову.

«Стріляли не в кабінет Ковальової, ми переконані, що стріляли в кабінет Богатирьової. Тому що вікна знаходяться поруч. Ми сьогодні з цього приводу зробили таку жорстку заяву, в якій вимагаємо від Міністерства внутрішніх справ, від СБУ, від прокуратури негайно оприлюднити, хто стріляв і хто стоїть за тим, хто стріляв. Тому що з тих відомостей, що нам надійшли, там стріляли люди, які знаходились у родинних стосунках із дуже високою політичною фігурою в Україні», — заявив Кисельов.

Раніше міліція затримала підозрюваного в обстрілі бюджетного комітету Верховної Ради.

За попередніми даними правоохоронців, підозрюваний, ім’я якого не назвали, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, з вікна своєї квартири з незареєстрованого мисливського карабіна вистрілив кілька разів у напрямку будинку з парламентськими комітетами на вулиці Банковій.

Речник управління Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук повідомив: «Учора київська міліція порушила кримінальну справу за статтею 296, частина 4, проти уродженця Вінницької області, громадянина 1975 року народження, який проживав у будинку навпроти комітету Верховної Ради і вчинив стрілянину. Зараз ведеться слідство і з’ясовуються всі обставини і мотиви скоєння цього злочину».
XS
SM
MD
LG