Доступність посилання

ТОП новини

Громадянські рухи Катеринчука і Луценка вимагатимуть референдуму щодо розпуску парламенту


Про це заявив лідер «Європейської платформи для України» Микола Катеринчук, виступаючи у неділю на мітингу «Народної самооборони» в Черкасах.

Громадянські рухи «Народна самооборона» та «Європейська платформа для України», очолювані Юрієм Луценком та Миколою Катеринчуком, вимагатимуть проведення референдуму з питання розпуску Верховної Ради.

Про це сказав лідер «Європейської платформи для України» Микола Катеринчук, виступаючи у неділю на мітингу «Народної самооборони» в Черкасах.

«Ми разом з «Народною самообороною» будемо вимагати референдуму, будемо робити все, щоб у Президента з’явився інструмент для розпуску парламенту», - заявив Микола Катеринчук.

На його переконання, «Президент має розпускати Верховну Раду кожен рік для того, щоб в український політикум прийшла інша молодь, щоб з’явилася нова політична еліта, яка не буде думати про радянське».

Також Катеринчук наголосив, що такі ініціативи, як «Народна самооборона» та «Європейська платформа для України», створені з метою навчити людей вимагати від політиків виконання їхніх обіцянок.

«Наше завдання - навчити людей вимагати від політиків правди», - зазначив Микола Катеринчук.
XS
SM
MD
LG