Доступність посилання

ТОП новини

Родичі солдата Миколи Осипова, що помер у Київському військовому госпіталі, вимагають порушити кримінальну справу проти командування військової частини


Сестра солдата Оксана Мазан розказала, що учора родичі направили до військового прокурора Київського гарнізону полковника юстиції Миколи Лисого заяву на порушення кримінальної справи.

Сестра солдата Оксана Мазан розказала, що учора родичі направили до військового прокурора Київського гарнізону полковника юстиції Миколи Лисого заяву на порушення кримінальної справи проти командування і персоналу військової частини, де проходив службу Осипов. Прокурор має дати відповідь у 10-денний термін після отримання, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Сестра солдата стверджує, що вояк загинув через недбале ставлення персоналу військової частини. Оксана Мазан упевнена, що її брата вчасно не врятували від запалення легенів.

Лікарі ж Київського військового шпиталю доводять, що у солдата був рак крові. Начальник клініки гематології Головного військового клінічного госпіталю Ян Гончаров стверджує, що врятувати його не вдалося б. Окрім цього родичі вимагають медичний акт про смерть з повним розглядом захворювання – вони не можуть здобути цей документ вже півтора місяці.
XS
SM
MD
LG