Доступність посилання

ТОП новини

Відомий ізраїльський мільярдер Аркадій Гайдамак заявив про створення своєї політичної партії, яка буде змагатися за владу в Ізраїлі


Майбутня партія Гайдамака, за деякими оцінками, має шанс здобути до третини голосів виборців і стати провідною політичною силою в Ізраїлі.

Ця центристська партія виступатиме за ринкову економіку та захищатиме соціально слабкі верстви населення, заявив він у середу на прес-конференції в Тель-Авіві.

Гайдамак, вихідець із Росії (за деякими даними — з України), вельми популярний в Ізраїлі й заслужив репутацію «Робіна Гуда», який допомагає бідним та знедоленим. Він є спонсором багатьох доброчинних організацій і проектів. Водночас проти нього висували кілька так і не доведених звинувачень у відмиванні грошей у різних країнах. Свої перші мільйони він здобув торгівлею алмазами та зброєю в Африці.

Майбутня партія Гайдамака, за деякими оцінками, має шанс здобути до третини голосів виборців і стати провідною політичною силою в Ізраїлі, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG