Доступність посилання

ТОП новини

Президент США Джордж Буш виступив із промовою з нагоди четвертої річниці початку війни в Іраку


Джордж Буш наголосив, що негайне виведення військ з Іраку мало б “руйнівні наслідки”.


Джордж Буш наголосив, що негайне виведення військ з Іраку мало б “руйнівні наслідки”. За його словами, насильство поширилось би країною та охопило б увесь регіон.

За інформацією іракського прем’єр-міністра та командувача збройних сил США, для успіху в боротьбі з насиллям на релігійному підґрунті потрібні місяці, а не тижні чи дні.

У багатьох країнах світу і в самих Сполучених Штатах з нагоди чергової річниці початку війни в Іраку відбулися антивоєнні демонстрації

Тисячі протестуючих вийшли на вулиці Вашингтона та інших міст США з нагоди четвертої річниці американської воєнної кампанії в Іраку. Більшість з них вимагають негайного виведення з Іраку американських військ. Однак, вищі державні посадовці відповідають на протести закликами до терпіння, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Державний Секретар США Кондоліза Райс визнала, що Вашингтон здійснив в Іраку низку помилок, але, за її словами, жертви тисяч американських солдат не були даремними. А президент США Джордж Буш наголосив на небезпеці швидкого припинення американської військової присутності в Іраку.

Матеріал до теми:

• Президент Буш ще вірить у можливість перемоги в Іраку
XS
SM
MD
LG