Доступність посилання

ТОП новини

Завтра у штаб-квартирі ООН знову говоритимуть про Чорнобиль


Міжнародна недержавна організація World Information Transfer Inc, що працює з консультативним статусом при ООН, проведе 16-ту міжнародну конференцію «Здоров''я і довкілля: Глобальне партнерство у пошуках глобальних рішень».

Міжнародна недержавна організація Світова передача Інформації (World Information Transfer Inc), що працює з консультативним статусом при ООН, проведе 16-ту міжнародну конференцію «Здоров''я і довкілля: Глобальне партнерство у пошуках глобальних рішень». Ïї приурочено 21 роковині Чорнобильської ядерної катастрофи.

Головна тема конференції, що відбуватиметься два дні в ООН 19 та 20 квітня, це: Реагування на кліматичну кризу; Адресація правильних запитань.

Конференцію спонсорують, зокрема, уряди Хорватії, України, Постійна Місія Японії і співпраці з іншими місцями при ООН.

Провідні фахівці і керівники в галузях медицини, екології, економіки та дипломатії, що запрошені до участі у конференції, обговорять нові екологічні проблеми Чорнобиля, а також питання пов''язанні зі зростанням захворювань, спричинених світовими екологічними катастрофами.

Організаційний комітет конференції «Здоров''я і довкілля: Глобальне партнерство у пошуках глобальних рішень» прагне під час форуму почути від уряду України відповіді на конкретні запитання, а саме:

– Чому досі немає надійного перекриття саркофагу, коли гроші на це вже виділяли? – Чи надійно працюють українські регіональні центри здоров’я і навколишнього середовища? – Який новий вплив радіації загрожує Україні Чорнобильський занедбаний саркофаг? – Яких ще наслідків слід очікувати українцям і світовій спільноті від Чорнобиля?
XS
SM
MD
LG