Доступність посилання

ТОП новини

Вєрка Сердючка для Радіо Свобода про «Євробачення»: «Мені головне, аби люди в усій Європі, побачивши мене з екрану із зіркою на голові, посміхнулися»


Вєрка Сердючка в інтерв’ю Радіо Свобода запевняє: фіни її обожнюють. Що відчуває і на що налаштовується в північній столиці найвідоміша в Україні залізничниця?


Вєрка Сердючка в інтерв’ю Радіо Свобода запевняє: фіни її обожнюють. Що відчуває і на що налаштовується в північній столиці найвідоміша в Україні залізничниця?

«Фінляндія прекрасно реагує на нас. Тут такий ажіотаж. Я вам скажу більше: вони всі співають пісню „Дансинг, зібен, зібен, ай-люлю“».

Андрій Данилко, він же надалі просто Вєрка Сердючка, каже, що почувається там українською Попелюшкою, котра приїхала підкорювати Старий Світ. І від тамтешнього розмаїття мов просто розгубилася.

Жодних настанов і благословіння на успішний виступ від українських політиків Сердючка не отримувала. Але не ображається на них: «Зараз стільки справ і у Віктора Андрійовича, і у Віктора Федоровича — нові вибори. Я думаю, що їм зараз не до „Євробачення“. Я їх абсолютно розумію».

Вєрка Сердючка почувається на «Євробаченні» українським голубом миру, котрий хоче донести світові головний «месидж»: Україна — це не лише політичні розбірки, але й посмішки на вулицях:

«Я — голуб миру. І роблю зараз для України більше, аніж політики. Надзавдання того, що я поїхала на „Євробачення“ з мамою — щоб Україну побачили країною, що може посміхатися. Не тільки там помаранчеві революції, всілякі мітинги, пікети…»

Взагалі ж щодо політики Вєрка Сердючка має свою думку: «Політика — це танці паралітика».

Вєрка Сердючка всерйоз налаштована на перемогу. Але якщо перше місце не посяде, плакати не буде.

Каже, що головне, для чого туди поїхала, — себе показати і людей повеселити. А що голосу не має — не біда.

«Чому я сюди приїхала? „Євробачення“ — це дуже великий салат. Точніше, навіть обід. І я буду маленьким десертом. Я не співачка в тому розумінні, що, як справжня співачка, буду голос показувати. Я співаю серцем. Мені головне, аби люди в усій Європі, побачивши мене з екрану із зіркою на голові, посміхнулися. Все!»

І насамкінець Вєрка уклінно попросила передати вітання усім слухачам Радіо Свобода:

«Ви за нас тримайте кулаки. Ми з мамою ще раз передаємо вам вітання. Радіо Свобода — вам удачі і, звісно ж, посмішок».
XS
SM
MD
LG