Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» пропонує внести в угоду про створення мегаблоку заборону на блокування з Партією регіонів, соціалістами та комуністами


Про це заявив у понеділок лідер «Нашої України» В’ячеслав Кириленко.


Про це заявив у понеділок лідер «Нашої України» В’ячеслав Кириленко: «Ця угода буде містити чіткі пункти про те, що до угоди про коаліцію демократичних сил увійдуть лише ті партії, які складуть такий блок та Блок Юлії Тимошенко, з яким «Наша Україна» має угоду про об’єднану опозицію. Ми не передбачаємо жодної широкої коаліції, чи будь-якої іншої не широкої коаліції із Партією Регіонів, Комуністичною партією чи Соціалістичною партією у Верховній Раді наступного скликання».

За словами Кириленка, триває серйозна дискусія про необхідність створення виборчого блоку, до якого мають увійти «Наша Україна», «Народна самооборона» та «Рух – Українська правиця».

Напередодні лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко заявив, що його політична сила готова увійти до мегаблоку демократичних сил, якщо в угоді про його створення буде пункт про нестворення коаліції з Партією регіонів.

Матеріали до теми:

• Коаліція проти голосування пакетом законопроектів щодо дострокових виборів і пропонує Президентові новий «круглий стіл» • Робоча група узгодила зміни до закону про вибори народних депутатів України • Компартія відкликала свій підпис під Універсалом національної єдності • Таємниці закритих списків: як наблизити виборця до депутата? (Прямий ефір. Гості: Володимир Зубанов (ПР) та лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун) • Робоча група на фінішній прямій?
XS
SM
MD
LG