Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович заявив, що не дозволить відправити уряд у відставку


Водночас прем’єр закликав урядовців бути готовими до можливого указу про їхню відставку. У п’ятницю, 18 травня, Президент Віктор Ющенко збирає засідання Ради національної безпеки та оборони.

Такою заявою у середу Прем’єр-міністр розпочав засідання Кабміну.

«Ми ніколи нікому цього не дозволимо. Ми станемо на захист конституційного ладу в країні і використаємо всі наші можливості. Ми станемо на захист Конституції. Це також наш обов’язок. Це відповідь тим, хто ляпає язиками, хто думає про те, що можна робити все, що завгодно, в цій країні і не нести за це відповідальність», — заявив Янукович.

Водночас прем’єр закликав урядовців бути готовими до можливого указу про їхню відставку.

У п’ятницю, 18 травня, Президент Віктор Ющенко збирає засідання Ради національної безпеки та оборони.

За словами секретаря РНБО Івана Плюща, тема обговорення — врегулювання політичної ситуації в державі, пошуки виходу з політичної кризи.

Матеріали до теми:

• Робочій групі дали додатковий час • Коаліція проти голосування пакетом законопроектів щодо дострокових виборів і пропонує Президентові новий «круглий стіл» • «Наша Україна» пропонує внести в угоду про створення мегаблоку заборону на блокування з Партією регіонів, соціалістами та комуністами • Компартія відкликала свій підпис під Універсалом національної єдності • Таємниці закритих списків: як наблизити виборця до депутата? (Прямий ефір. Гості: Володимир Зубанов (ПР) та лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун) • Робоча група на фінішній прямій?
XS
SM
MD
LG