Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі в неділю відбулися урочистості з нагоди 15-ї річниці Військово-морських Сил України


В урочистостях взяв участь Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Віктор Ющенко. Вітаючи моряків зі святом, Президент заявив, що Україна повинна бути готовою швидко реагувати на всі зовнішні загрози і це ключове завдання, яке він ставить перед керівництвом Збройних сил і, зокрема, ВМС України. Ющенко також пообіцяв, що як глава держави, як Верховний Головнокомандувач завжди дбатиме про належні умови для служби моряків і про їхній добробут.


І хоча формально день народження українського флоту припадає на 5 квітня 1992 року, саме 1 липня відзначають День ВМС України.

В урочистостях взяв участь Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Віктор Ющенко.

Він побував на кораблях українського флоту у Севастопольській бухті, вручив нагороди військовослужбовцям, а також офіцерські кортики цьогорічним випускникам Севастопольського військово-морського інституту.

Вітаючи моряків зі святом, Віктор Ющенко заявив, що Україна повинна бути готовою швидко реагувати на всі зовнішні загрози і це ключове завдання, яке він ставить перед керівництвом Збройних сил і, зокрема, ВМС України.

Президент України також пообіцяв, що як глава держави, як Верховний Головнокомандувач завжди дбатиме про належні умови для служби моряків і про їхній добробут.

В рамках святкувань у Севастополі відбулися концерти і виставки, а також був організований «день відкритих дверей» на кораблях українського флоту.

Матеріали до теми:

• Віктор Ющенко: У найближчі роки Військово-Морські сили заплановано поповнити серією кораблів класу «корвет» українського виробництва
XS
SM
MD
LG