Доступність посилання

ТОП новини

Кличко-молодший переміг Брюстера


Боксер Володимир Кличко виграв у поєдинку проти американця Лаймона Брюстера, захистивши свій титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі. Бiй вiдбувся 7 липня в нiмецькому Кельнi. Кличко перемiг технiчним нокаутом. Він узяв реванш за поразку трирічної давності у Брюстера. Більшу частину бою Володимир Кличко провів зі зламаною рукою. Про це повідомило «Ассошіейтед прес» із посиланням на асистента тренера боксера. Після закінчення шостого раунду бою, що пройшов із значною перевагою Кличка, тренерський штаб Лаймона Брюстера попросив рефері зупинити поєдинок. Володимиру Кличку 31 рiк, його вага 110,5 кг. Це його 49-та перемога. Усього проведено 52 бої, із них три поразки.


Боксер Володимир Кличко виграв у поєдинку проти американця Лаймона Брюстера, захистивши свій титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі.

Бiй вiдбувся 7 липня в нiмецькому Кельнi.

Володимир Кличко перемiг технiчним нокаутом. Він узяв реванш за поразку трирічної давності у Леймона Брюстера.

Після закінчення шостого раунду бою, що пройшов із значною перевагою Володимира Кличка, тренерський штаб Лаймона Брюстера попросив рефері зупинити поєдинок.

Більшу частину бою Володимир Кличко провів зі зламаною рукою. Про це повідомило «Ассошіейтед прес» із посиланням на асистента тренера боксера Джаміна Алі Башира.

За його словами, проблеми із зап''ястком лівої руки у Кличка-молодшого почалися ще в першому раунді. Одразу після бою лікарі застосували заморожування, а потім наклали українцю гіпс. Як заявив Джамін Алі Башир, на лікування травми знадобиться два місяці.

Втім, перелом не особливо перешкодив українському важкоатлету, який не раз користувався лівою рукою при джебах

Володимиру Кличку 31 рiк, його вага 110,5 кг. Це його 49-та перемога. Усього проведено 52 бої, із них три поразки. Iнтерконтинентальний чемпiон за версію WBC (1998; 2000), iнтерконтинентальний чемпiон за версію WBA (1999 - 2000, 2003), чемпiон Європи (1999 - 2000), чемпiон свiту за версією WBO (2000-2003), чемпiон за версією NABF (2005-2006), чемпiон свiту за версiями IBF/IBO (з квiтня 2004).

Лаймону Брюстеру 34 роки, його вага 103,5 кг. Це його четверта поразка. Усього проведено 37 боїв, із них 33 перемоги.

Матеріали до теми:

• Володимир Кличко: «Зараз я закоханий у свій спорт, а не в жінку»
XS
SM
MD
LG