Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура допускає переквалiфiкацiю справи щодо акту вандалізму на Говерлі


Водночас Генпрокурор Олександр Медведько назвав правильним порушення кримінальної справи за фактом хуліганства. Але, за його словами, у слiдчiй практицi є багато випадкiв, коли пiд час розслiдування справи її перекваліфіковували. Основна складнiсть розслiдування цiєї справи, на думку Генпрокурора, полягає в тому, щоб осіб, причетних до цього інциденту, доправили до України (двоє з них – громадяни Росiї, один – українець). «Євразійська спілка молоді» взяла на себе відповідальність за акт вандалізму на Говерлі. Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом наруги над державними символами України.


Водночас Генпрокурор Олександр Медведько назвав правильним порушення кримінальної справи за фактом хуліганства.

Але, за його словами, у слiдчiй практицi є багато випадкiв, коли пiд час розслiдування справи її перекваліфіковували.

Основна складнiсть розслiдування цiєї справи, на думку Генпрокурора, полягає в тому, щоб осіб, причетних до цього інциденту, доправили до України (двоє з них – громадяни Росiї, один – українець).

«Євразійська спілка молоді» взяла на себе відповідальність за акт вандалізму на Говерлі.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом наруги над державними символами України. А представники СБУ заявили, що встановили особи зловмисників.

Служба безпеки знову заборонила з’являтися в Україні російським лідерам Євразійської спілки молоді Павлові Заріфуліну та Олександру Дугіну.

Матеріали до теми:

• Міжнародний тероризм і доморослий екстремізм – виклики для України • Чи відбудеться ренесанс сепаратизму в Криму? • Органи юстиції скасували легалізацію «Євразійської спілки молоді» Бахчисараю • СБУ нічого не відомо про мовляв викрадення лідера Євразійської спілки молоді Криму • Кримські «євразійці» погрожують збройною боротьбою • “Найвища точка”. Акти вандалізму активістів організації Євразійський Союз молоді на горі Говерла, в Яремчанському заповіднику сьогодні вночі
XS
SM
MD
LG