Доступність посилання

ТОП новини

Політрада Партії регіонів пропонує Раїсі Богатирьовій відмовитися від посади секретаря РНБО


Про це у вівторок заявив журналістам лідер Партії регіонів Віктор Янукович. За його словами, Богатирьовій рекомендують визначитися з цим питанням до середи. Янукович наголосив, що його політична сила заявила про свою опозиційність, й тому не може працювати у владі. «Ми як опозиція не можемо брати участь у роботі РНБО при Президенті України», – сказав Віктор Янукович. Президент України призначив Раїсу Богатирьову секретарем РНБО у понеділок. А вже у вівторок, іншим указом, Віктор Ющенко ввів Раїсу Богатирьову в склад РНБО, про що повідомила прес-служба глави держави.


Про це у вівторок заявив журналістам лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

За його словами, Богатирьовій рекомендують визначитися з цим питанням до середи.

«Політрада не дала згоди на призначення Раїси Богатирьової на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони. Яке вона прийме рішення, вона повідомить про це. Їй запропонували відмовитися», – зазначив Янукович.

Він наголосив, що його політична сила заявила про свою опозиційність, й тому не може працювати у владі.

«Ми як опозиція не можемо брати участь у роботі РНБО при Президенті України», – сказав Віктор Янукович.

Президент України призначив Раїсу Богатирьову секретарем РНБО у понеділок. А вже у вівторок, іншим указом, Віктор Ющенко ввів Раїсу Богатирьову в склад РНБО, про що повідомила прес-служба глави держави.

54-річна Богатирьова – № 2 у списку кандидатів у народні депутати від Партії регіонів.

У Верховній Раді 5-го скликання Богатирьова очолювала фракцію Партії регіонів.

Матеріали до теми:

• Ганна Герман: Якщо Раїса Богатирьова прийме пропозицію Президента стати секретарем РНБО, розколу в Партії регіонів не буде • Віктор Янукович: Раїса Богатирьова не давала згоди на призначення її секретарем РНБО • Хід Богатирьовою! Президент призначив регіоналку Секретарем РНБО
XS
SM
MD
LG