Доступність посилання

ТОП новини

Гайтана від’їжджає до Баку на Євробачення


Співачка Гайтана
Співачка Гайтана
Київ – Співачка Гайтана їде представляти Україну на Євробачення-2012. Напередодні від’їзду до Азербайджану, де цього року пройде пісенний конкурс, співачка та її команда розповіли, як збираються вражати глядачів та чого чекають від конкурсу.

Останні приготування Гайтани зроблені, технічний персонал вже чекає у столиці Азербайджану. Співачка заявила у п’ятницю на своїй офіційній прес-конференції напередодні поїздки до Баку, що свою участь у Євробаченні вона хоче використати не лише для того, щоб представити власну пісню, але й щоб підняти імідж України в очах світу.
Чорний шоколад з зображенням Гайтани
Чорний шоколад з зображенням Гайтани

У виступі та промо-кампанії буде чимало інновацій: в рекламні буклети вмонтовані невеличкі екрани, на яких програються кліпи; з зображенням Гайтани випустили чорний шоколад; для користувачів мобільних приладів створили програму, за допомогою якої можна максимально швидко ознайомитись із творчістю співачки. А безпосередньо у виступі будуть залучені новітні 3D-технології – і все це для того, щоб показати: Україна – це не лише політика, але й, скажімо, яскраві артисти та професійний шоу-бізнес, зазначила Гайтана.

«Мені здається, якщо звернути увагу на музику, цього року конкурс став цікавішим. Є різна музика: і класика, і модні денси, і балади, і групові хіти – чимало чудових пісень, які я б почула б по радіо і не перемкнула», – зазначила співачка.
Валід Арфуш
Валід Арфуш

Гайтана поліпшить імідж України?

Віце-президент Першого національного Валід Арфуш сподівається, що Гайтана зможе змінити ставлення до України з боку світової спільноти на краще.

«Я сподіваюсь, що Гайтана з чудовою піснею «Be my guest» зможе нагадати європейським глядачам, що Україна – це не лише політика, це прекрасна країна, де багато молоді, де є, що подивитись», – зазначає Валід Арфуш.

Між тим ще неможливо навіть приблизно спрогнозувати, чи вдасться Гайтані перемогти. Гайтана – вдалий вибір для України, однак чи зможе вона стати найкращою на Євробаченні – велике питання, каже лідер джаз-бенду Олександр Фокін.

«Вона може не дуже вдало виступити через відсутність певної автентичності. Це як важелі: можна виграти, співаючи пісню європейського шаблону, а можна виграти, співаючи щось аутентичне, те, що має національне коріння», – каже Олександр Фокін.

Перший півфінал Євробачення-2012 в Азербайджані відбудеться 22 травня, другий – 24 травня. Побачити та почути фіналістів у завершальному етапі Євробачення можна буде 26 травня.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG