Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський вирішив передати свої корпоративні права у «1+1 media»


Ігор Коломойський залишається кінцевим бенефіціарним власником групи компаній 1+1 media
Ігор Коломойський залишається кінцевим бенефіціарним власником групи компаній 1+1 media

Ігор Коломойський, який нині перебуває під вартою, вирішив передати свої корпоративні права в медіахолдингу «1+1 media» в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії Ярослава Пахольчука. Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті медіахолдингу.

«Мною прийнято рішення про передачу належних мені корпоративних прав в управління трудовому колективу, в особі Пахольчука Ярослава Валерійовича, генерального директора ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1» який як представник діятиме в інтересах компаній і за дорученням трудового колективу», – йдеться в заяві Коломойського.

Повідомляється, що рішення було ухвалено строком на 5 років у звʼязку з «необхідністю захисту та збереження принципів свободи слова, неупередженості та обʼєктивного висвітлення подій».

У заяві «1+1 media» зазначається, що повноваження щодо управління корпоративними правами передбачають можливість управителя приймати від свого імені будь-які необхідні рішення, крім відчуження або обтяження корпоративних прав, належних Ігорю Коломойському, та отримання дивідендів.

Передача корпоративних прав в управління не призведе до зміни кінцевого бенефіціарного власника групи «1+1 media», вирішальний вплив (контроль) залишається за Ігорем Коломойським, додають в компанії.

Коломойський, якого підозрюють в шахрайстві, відмиванні грошей, незаконних діях з документами, заволодінні чужим майном і легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом, перебуває під вартою.

Група 1+1 media – один з найбільших медіахолдингів Східної Європи з понад До його складу входять, серед іншого, телеканали 1+1, 2+2, ТЕТ, новинні сайти ТСН.ua та Главред, інформаційне агентство «УНІАН».

Форум

XS
SM
MD
LG