Доступність посилання

ТОП новини

Усі правки до «антиколомойського закону» звели в таблицю, на комітет створюють тиск – депутат


Депутат: нарешті всі 16 000+ правок внесені у таблиці. Це просто титанічна робота нашого секретаріату
Депутат: нарешті всі 16 000+ правок внесені у таблиці. Це просто титанічна робота нашого секретаріату

Усі правки до так званого «антиколомойського закону» звели в таблицю після кількох днів роботи, повідомив народний депутат від «Голосу», перший заступник голови комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк.

«Позитив: нарешті всі 16 000+ правок внесені у таблиці. Це просто титанічна робота нашого секретаріату, працівники якого змогли подолати цей «поправочний рекорд». Негатив: такий об’єм інформації дуже важко обробити навіть декільком комп’ютерам Верховної Ради, тому триває процес їх об’єднання в єдині документи. Можливо, це буде порівняльна таблиця по окремих розділах», – розповів депутат у Facebook.

За його словами, є інформація, що до правоохоронних органів надійшла заява на голову комітету Данила Гетьманцева і члена комітету Мар’яна Заблоцького (який був обраний в.о. секретаря на час розгляду закону про банки в першому читанні) за начебто правопорушення під час проведення засідання комітету.

«Вірю в те, що все було по закону. Тому вважаю, що такі дії – це додатковий тиск на комітет з метою зупинити прийняття законопроєкту! Деталі зʼясовуємо», – додав Железняк.

30 березня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроєкт щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності. Він, зокрема, унеможливлює повернення «Приватбанку» колишньому власникові Ігорю Коломойському. Цей закон є однією з умов для співпраці з Міжнародним валютним фондом.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG