Доступність посилання

ТОП новини

Разумков назвав питання, які Рада розгляне на позачерговому засіданні 13 квітня


Зокрема, депутати розглянуть відхилені раніше пропозиції уряду про зміни до державного бюджету на 2020 рік
Зокрема, депутати розглянуть відхилені раніше пропозиції уряду про зміни до державного бюджету на 2020 рік

Позачергове засідання Верховної Ради України пройде 13 квітня і почнеться орієнтовно о 14:00, повідомив після засідання погоджувальної ради парламенту спікер Дмитро Разумков.

За його словами, на засіданні депутати планують розглянути такі законопроєкти:

Водночас Разумков не зміг спрогнозувати, коли парламент зможе розглянути так званий «антиколомойський законопроєкт», до якого подали рекордну кількість правок. Перед розглядом документу в сесійному залі парламенту, 16 тисяч правок до нього має опрацювати профільний комітет.

Раніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомляв, що позачергове засідання парламенту може відбутися цього тижня – 9 або 10 квітня, і головним питанням мають стати зміни до держбюджету.

У період дії карантину народні депутати працюють у комітетах, тимчасових спеціальних і слідчих комісіях та депутатських фракціях. Позачергове засідання скликається при зібраних 150 підписах народних депутатів. На такому засіданні раніше наполягала партія «Європейська солідарність».

30 березня Верховна Рада відхилила запропоновані урядом зміни до кошторисуна 2020 рік, відправивши документ на доопрацювання до повторного першого читання.

XS
SM
MD
LG