Доступність посилання

ТОП новини

КМВА: у Печерському районі Києва через ракетну атаку пошкоджений житловий будинок


Водночас мер міста Віталій Кличко повідомив про виклики екстрених служб у Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Фото архівне
Водночас мер міста Віталій Кличко повідомив про виклики екстрених служб у Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Фото архівне

У Печерському районі Києва внаслідок російської ракетної атаки пошкоджений житловий будинок, повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок», – написав він у телеграмі.

Дані уточнюються.

Водночас мер міста Віталій Кличко повідомив про виклики екстрених служб у Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці.

Повітряна тривога оголошена близько 10:30 у Херсонській, Миколаївській, Одеській, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях.

Звуки вибухів в Києві пролунали практично одразу після оголошення про небезпеку. Моніторингові канали писали про пуски рaкет «Онiкс» з території окупованого Криму.

Читайте також: За тиждень армія РФ застосувала майже 190 ракет і 700 керованих авіабомб – Зеленський

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Станом на 21 лютого в ООН підтвердили, що внаслідок майже дворічного повномасштабного вторгнення Росії в Україну загинули 10 582 людей, ще 19 875 поранені. В організації припускають, що реальна кількість втрат серед цивільних осіб є набагато вищою.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG