Доступність посилання

ТОП новини

Влада: падіння уламків ракет було у чотирьох районах Київ, постраждала людина


Наслідки російської атаки Києва, 21 березня 2024 року
Наслідки російської атаки Києва, 21 березня 2024 року

Після російської атаки падіння уламків ракети зафіксовані у чотирьох районах Києва, повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Він повідомив, що, окрім пошкодження багатоповерхівки у Печерському районі, також зафіксовані падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському районах.

За даними КМВА, у Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлені уламки ракети.

Згодом Сергій Попко уточнив, що у Печерському районі пошкоджена багатоповерхова нежитлова будівля, без займання. За попередніми даними, постраждала одна людина.

Повітряна тривога оголошена близько 10:30 у низці областей. Звуки вибухів в Києві пролунали практично одразу після оголошення про небезпеку. Моніторингові канали писали про пуски рaкет «Онiкс» з території окупованого Криму.

Читайте також: За тиждень армія РФ застосувала майже 190 ракет і 700 керованих авіабомб – Зеленський

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Станом на 21 лютого в ООН підтвердили, що внаслідок майже дворічного повномасштабного вторгнення Росії в Україну загинули 10 582 людей, ще 19 875 поранені. В організації припускають, що реальна кількість втрат серед цивільних осіб є набагато вищою.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG