Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони Австралії повідомило про новий пакет військової допомоги Україні на 12,7 млн дол


У пакет увійшло обладнання для розмінування, портативні рентгенівські апарати, 3D-принтер для металу та системи протидії безпілотникам
У пакет увійшло обладнання для розмінування, портативні рентгенівські апарати, 3D-принтер для металу та системи протидії безпілотникам

Міністерство оборони Австралії повідомило про новий пакет військової допомоги Україні на суму 20 мільйонів австралійських доларів (приблизно понад 12,7 млн дол США).

Як йдеться на сайті відомства, у пакет увійшло обладнання для розмінування, портативні рентгенівські апарати, 3D-принтер для металу та системи протидії безпілотникам.

«Австралія залишається непохитною у підтримці України, щоб захистити себе від незаконного та аморального вторгнення Росії», – заявив прем’єр-міністра Австралії Ентоні Албанезе.

Крім того, повідомляється, що Австралія відправила у Німеччину свій літак-розвідник E-7A Wedgetail для підтримки багатонаціональних зусиль для захисту поставок гуманітарної та військової допомоги, що надходять в Україну.

Наразі, за даними Міноборони Австралії, загальна допомога Україні досягла приблизно 910 мільйонів доларів США, включаючи бронетранспортери Bushmaster, важку артилерію, боєприпаси та внески до Українського гуманітарного фонду.

Читайте також: Австралія запровадила санкції проти 35 російських підприємств та 10 громадян РФ і Білорусі

Форум

XS
SM
MD
LG