Доступність посилання

ТОП новини

У 15 росіян, які приїхали будувати Білоруську АЕС, виявили коронавірус


Будмайданчик Білоруської АЕС
Будмайданчик Білоруської АЕС

15 громадян Росії, які приїхали до міста Островець у Гродненській області Білорусі на будівництво Білоруської АЕС, госпіталізовані з коронавірусною інфекцією. Про це повідомило видання «Гродненська правда», а згодом підтвердив на онлайн-конференції міністр охорони здоров’я Білорусі Володимир Каранік.

За словами керівника МОЗ Білорусі, після прибуття на майданчик майбутньої атомної електростанції російські будівельники, як і інші співробітники, були відправлені на двотижневий карантин. Під час нього вони пройшли тестування на коронавірус, яке дало позитивний результат. На будівництві вони не працювали.

У Білорусі офіційно не оголошений карантин через коронавірус – працюють підприємства, не зупинений транспорт, відбуваються масові заходи. Президент Олександр Лукашенко називає інформацію про коронавірус «психозом».

Станом на ранок 8 квітня Міністерство охорони здоров’я повідомило про 1066 підтверджених випадків COVID-19 у Білорусі: на лікуванні перебувають 976 пацієнтів, 77 одужали, 13 померли.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG