Доступність посилання

ТОП новини

Поліція передала до суду справу про минулорічний обвал будинку в Дрогобичі


Під час ліквідації наслідків обвалу частини будинку в Дрогобичі, 29 серпня 2019 року
Під час ліквідації наслідків обвалу частини будинку в Дрогобичі, 29 серпня 2019 року

Поліція повідомила про завершення досудового розслідування у справі про минулорічний обвал будинку в Дрогобичі

У Нацполіції Львівської області повідомили про скерування до суду справи про обвалу будинку в Дрогобичі на Львівщині, внаслідок якого в серпні 2019 року загинули вісім людей.

«28 липня слідчі Дрогобицького відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт щодо двох працівників місцевого комунального підприємства скеровано на розгляд суду. Підозрюваним – 58-річному чоловіку та 61-річній жінці – жителям міста Дрогобич (працівники комунального підприємства – ред.), загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого», – йдеться в повідомленні.

28 серпня 2019 року близько третьої години ночі стався обвал будинку на вулиці Грушевського у місті Дрогобич Львівської області. Внаслідок події загинули восьмеро людей, ще семеро були травмовані. Поліція затримала двох працівників ЖЕКу. Причиною обвалу будинку назвали руйнування середньої несучої стіни підвалу.

XS
SM
MD
LG